Kvindedagen 2017 – Det er aldrig for sent at tage stilling

Kvindedagen i Langå d. 8. marts 2017

Det er aldrig for sent at tage stilling

Onsdag d. 8. marts 2017 arrangerer vi en aften, hvor vi fordyber os i dét at tage stilling. Tage stilling til livets store spørgsmål og tage stilling til de politiske valg i samfundet. Kvindedagen slår dørene op i Kulturhuset Langå kl. 19-21.
Adressen er Bredgade 4, 8870 Langå.

Alle er velkomne – også mænd.

Program:

19.00: Åbning v/Iben Sønderup, leder af Kvindedagen i Langå. Fællessang.
19.10: Hovedtaler: Peninna Risgaard: “Det er aldrig for sent at få en god barndom” – om at frigøre sig fra Jehovas Vidner.
20.00: Tværpolitisk Café. Mød dine kvindelige politikere face to face. Salg af kaffe, te og lagkage. (Se navne på partier og deltagere nedenfor).
20.40: Musikalsk indslag.
20.55: Fællessang.
21.00: Afslutning.

Vi tager forbehold for ændringer.

Foredrag af Peninna Risgaard: “Det er aldrig for sent at få en god barndom”

– om at bryde ud af Jehovas Vidner

I år har vi booket Peninna Risgaard til at fortælle om, hvad det har betydet for hende, at hun er brudt ud af Jehovas Vidner. Hos Jehovas Vidner er ligestilling et fyord. Og det var en vigtig grund til at Peninna Risgaard måtte bryde ud: Hun ønskede ikke at se sin søn og datter vokse op uden lige muligheder.

Peninna er i dag kunstner og foredragsholder og har tidligere fortalt sin historie i medierne. Nu kan du møde hende i virkeligheden. Det handler om at tage stilling – til hvad man vil med sit liv, og hvordan man tager sagen i egen hånd.
Pennina medbringer egne kunstværker til sit foredrag.
Se Peninnas kunstnerwebsite her: peninna.dk

Tværpolitisk café

Efter foredraget er der tværpolitisk café, hvor vi sælger vores berømte lagkage, kreeret af Lone Bager. Desuden kaffe og te til særdeles rimelige priser.

Traditionen tro vil der også være et musikalsk indslag.

Mød de kvindelige politikere face to face

I vores café kan du snakke med kvindelige politikere fra syv politiske partier i Randers, som opstiller til Folketinget, Region Midtjylland og Randers Byråd. Du kan snakke med dem face to face over en kop kaffe. Vi tror, det kan give en helt anden samtale end på et debatmøde, hvor man er tvunget til at tage ordet i en større forsamling. Måske kan du give dem nogle gode idéer?

Deltagere i tværpolitisk café:

Socialdemokratiet: Folketingskandidat og byrådsmedlem Iben Sønderup, byrådsmedlem Fatma Cetinkaya, regionsrådskandidat Kirsten Haslund, DSU’s byrådskandidat Stine Eiby, byrådskandidaterne Joan Hjersing Knudsen, Kristina Begtrup Pedersen og Pia Moldt.
Venstre: Socialudvalgsformand og byrådsmedlem Louise Høeg, byrådsmedlem Helle Skøtt, byrådsmedlem Christina Kjærsgaard, byrådskandidat Louise Brown, byrådskandidat Lene Prip-Sørensen.
Velfærdslisten: Byrådskandidaterne Majken Vestergaard, Pernille Heibøll Sørensen og Tine Vinstrup.
Det Konservative Folkeparti: Byråds- og regionsrådskandidat Jane Christensen.
Socialistisk Folkeparti: Folketingskandidat og byrådsmedlem Charlotte Broman Mølbæk og byrådskandidat Rosa Lykke Yde.
Radikale Venstre: Regionsrådsmedlem Hanne Roed
Dansk Folkeparti: Byrådsmedlem Susanne Nielsen
Enhedslisten: Folketingskandidat og regionsrådskandidat Helle Nielsen og byrådskandidat Frida Valbjørn Christensen

Der kan komme flere deltagere til.

Følg med her og på vores facebookside Kvindedagen i Langå. På facebooksiden bringer vi hver dag et miniportræt af en af de kvinder, der deltager i vores arrangement d. 8. marts.

Har du ikke fået vores invitation?

Er du kvinde og politisk kandidat, og har du ikke modtaget en invitation fra os? Så kontakt os direkte via kontaktoplysningerne her på siden. Alle skal have mulighed for at være med.

Vi arbejder i demokratiets tjeneste.